Kelpástétom recept

 Kelpástétom recept

Hozzávalók:
Fél kg kelkáposzta,
fél kg vegyes zöldség,
3 tojás,
só, bors,
szerecsendió,
1 ek vaj.

Elkészítés:

      A vegyes zöldséget sós vízben puhára főzöm, áttöröm, majd turmixban összekeverem a sóval, borssal, reszelt szerecsendióval, illetve a tojásokkal. A leveleire szedett kelkáposztát megmosom, majd jól leforrázom. Egy pástátomformát kikenek vajjal, kibélelem a nagyobb kellevelekkel. Beleteszek pár kanál zöldségmasszát, erre ráteszek egy kellevelet, megint massza, egészen addig, míg tart a hozzávalókból. Szorosan lefedem alufóliával és közepes hőfokon mintegy egy órán keresztül sütöm.

Elkészítés ideje: 45perc

The Mountain - 3D pólók