Recept elkészítése:
Nyúl vörösborban recept
Hozzávalók:
4 nyúl hátsó combja,
30 dkg máj,
10 dkg gomba,
10 dkg zsír,
10 dkg zöldborsó,
0,5 dl alkohol,
só,
bors .
A mártáshoz:
2 dkg zsír,
2 dkg liszt,
3 dl vörösbor.
Elkészítés:
Újjnyi csíkokra vágjuk a húst, serpenyőben zsíron puhára pároljuk. A májat felszeleteljük És a hús mellett átsütjük. Közben külön-külön megpároljuk a gombát sózva borsozva, és a borsót, és összekeverjük a hússal. Mártás: zsírban világosra pirítjuk a lisztet és a borral felengedjük, összeforraljuk, ha sima a húsra öntjük. Meglocsoljuk az alkohollal és meggyújtva visszük az asztalra. Párolt rizs és sült burgonya illik hozzá.
Elkészítés ideje: 1,5óra
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges