Nyúl vörösborban recept

 Nyúl vörösborban recept

Hozzávalók:
4 nyúl hátsó combja,
30 dkg máj,
10 dkg gomba,
10 dkg zsír,
10 dkg zöldborsó,
0,5 dl alkohol,
só,
bors .

A mártáshoz:
2 dkg zsír,
2 dkg liszt,
3 dl vörösbor.

Elkészítés:

      Újjnyi csíkokra vágjuk a húst, serpenyőben zsíron puhára pároljuk. A májat felszeleteljük És a hús mellett átsütjük. Közben külön-külön megpároljuk a gombát sózva borsozva, és a borsót, és összekeverjük a hússal. Mártás: zsírban világosra pirítjuk a lisztet és a borral felengedjük, összeforraljuk, ha sima a húsra öntjük. Meglocsoljuk az alkohollal és meggyújtva visszük az asztalra. Párolt rizs és sült burgonya illik hozzá.

Elkészítés ideje: 1,5óra

The Mountain - 3D pólók