files/images/turos/turos.jpg
Hozzávalók
1/2 kg túró,
10 db tojásfehérje,
2 dkg só,
2 dkg őrölt fehérbors,
15 dkg száraz sertéshús,
1 dl tejszín,
10 dkg füstölt szalonna,
3 db főtt tojás,
1/2 csomó petrezselyemzöld.
Recept elkészítése:
A túrót a hússal együtt többször átdaráljuk húsdarálón, majd turmixgépben a tejszínnel és a fűszerekkel, valamint a tojásfehérjével jól összedolgozzuk. Finomra vágott petrezselyem-zöldet és kockára vágott főtt tojást keverünk bele. Szalonnalapokkal bélelt formába töltjük, és sütőben pároljuk. Lepréselve kihűtjük. Szeletelve tálaljuk.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges