files/images/turos/turos.jpg
Hozzávalók
Hús:
2 db sertés-szűzpecsenye,
2 dkg só,
5 dkg liszt,
1 dkg őrölt bors,
10 dkg zsír,
25 dkg gomba,
3 db tojás,
1 csomó petrezselyemzöld.
Tészta:
15 dkg túró,
15 dkg vaj,
15 dkg liszt,
1 db tojás,
1 dkg só.
Recept elkészítése:
A szűzpecsenyéket sózzuk, és sütőben megsütjük. A tisztított gombákat lereszeljük, és kevés zsíron megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, liszttel megszórjuk. A tűzről levéve elkeverjük benne az egész tojást. A megsütött húst a gombapéppel bekenjük, kihűtjük. A megadott anyagokat összegyúrva túrótésztát készítünk, kinyújtjuk. A tésztába becsomagoljuk egyenként a gombás sülteket, tojással bekenjük, és forró sütőben készre sütjük. Felszeletelve tálaljuk, petrezselyemmel díszítjük.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges