Ananásztorta 2. recept
Hozzávalók:
1 piskótatorta,
6 dl tejszín,
1 citrom leve,
1 ananászkonzerv,
A töltelékhez:
6 dl tej,
2 tasak vaníliaízű pudingpor,
3-4 evőkanál cukor.
Elkészítés:
A szokásos módon elkészítjük a piskótát, de magasabb falú lábosban süssük meg, nyert elég magas lesz. A töltelék hozzávalóiból elkészítjük a pudingot. A piskóta tetejét levágjuk, és félretesszük. A közepét kivájjuk, összemorzsoljuk, egy tálba tesszük, és a kihűlt pudingot, a citrom levét, és kevés reszelt héját hozzákeverjük, majd a darabolt ananászt is (néhány szeletet tegyünk félre a díszítéshez). A piskóta belsejét megkenjük tejszínhabbal (hagyjunk kívülre is), és beletöltjük a masszát. Rátesszük a tetejét, és kívülről is bevonjuk tejszínhabbal az egész tortát. 2-3 órára hűtőbe tesszük, hogy könnyebb legyen szeletelni.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges