Foodpanda.hu - Ételrendelés okostelefonnal!

Foodpanda.hu

Nemrég jelent meg a FOODPANDA nevű alkalmazás a magyar App Store-ban, melynek segítségével könnyedén rendelhetünk ételt okostelefonunkkal, a program alapja a www.foodpanda.hu weboldal. Rengeteg étterem étlapjáról választhatjuk ki a kedvenc ételünket. Jelenleg a legnépszerűbb ételek közt megtalálhatjuk a pizzát, sushit, mexikói ételeket, hamburgereket, gyrost vagy éppen a kínai konyha jellegzetességeit. Az alkalmazás ingyenesen tölthető le az Apple alkalmazásboltjából.

Foodpanda.hu     Foodpanda.hu

Ha az alkalmazáson belül megadod az aktuális tartózkodási helyedet, akkor megmutatja, hogy mely éttermek szállítanak hozzád a környéken. A fizetés természetesen az ételfutárnál kell fizetned, rendelésed leadása után, egy SMS-ben értesítenek a rendelés részleteivel és a szállítási idővel kapcsolatban.

 

A Foodpanda alkalmazás kapott egy nagyon hasznos funkciót is, mely lehetővé teszi, hogy ha éppen az étterem felé jársz, akkor a rendelés leadása után személyesen vedd át ételedet, mellyel kiküszöbölöd a hosszan tartó várakozási időt, ez esetben csak az átvételi opciónál kell kiválasztani a számodra megfelelőt.

 

Foodpanda.hu     Foodpanda.hu

Az alkalmazás előnye, hogy könnyedén és gyorsan adhatod le rendelésedet, rengeteg menü között böngészhetsz. Az online rendelés esetén pénzt is spórolsz, továbbá exkluzív kedvezményekben is részesülhetsz az utalványoknak köszönhetően. Bármelyik ételt személyre szabhatod, egyedi szószok, feltétek és öntetek kiválasztásával. Egyszerűen és biztonságos fizethetsz a rendelés átvételekor. A rendelés meggyorsítása érdekében, ha megadod a szállítási címedet, akkor az a program elmenti és azt legközelebb nem kell megadnod. A korábban leadott rendeléseket az alkalmazás elmenti, így legközelebb egy érintéssel újra megrendelheted kedvenc ételedet. Jó étvágyat!

 

Foodpanda.hu - Online ételrendelés webes elérhetősége:

www.foodpanda.hu

 

Foodpanda.hu Facebook oldala:

https://www.facebook.com/Foodpandahu

 

Kövesd a Foodpanda.hu Twitter oldalát:

https://twitter.com/FoodpandaHU

 

Tetszett? Töltsd le az App Store-ból ingyenesen a Foodpanda alkalmazást!

Foodpanda.hu

Foodpanda Ételrendelés és Elvitel Magyarország - Foodpanda

The Mountain - 3D pólók