Sertéscsíkok fehérboros zöldborsós raguval

Sertéscsíkok fehérboros zöldborsós raguval
Hozzávalók:

50 dkg sertéstarja vagy comb,
1 üveg zöldborsó,
2 dl fehérbor,
1 fej hagyma,
petrezselyem, só, bors,
Vénusz étolaj.

Elkészítés:

A húst csíkokra vágom. A hagymát megpucolom és finomra vágom. Egy teflon serpenyőben olajat hevítek és a hagymát üvegesre párolom. Hozzáteszem a húst és fehéredésig sütöm. Hozzáadom a zöldborsót levét is illetve a bort. Sót, borsot teszek rá és .Ha friss petrezselymet használok akkor azt csak a végén teszem hozzá ha szárított akkor a főzés közben hozzáadom. Készre párolom. Vajas galuskával tálalom.

Beküldte: Béres Andrea

The Mountain - 3D pólók