Joghurt torta

Joghurt torta
Hozzávalók:

Krém hozzávalók:
- 4 doboz joghurt
- 14 dkg porcukor
- 1 zacskóétkezési zselatin
- 3 dl „lehűtött” habtejszín
- 2 zacskó vaníliás cukor

Elkészítés:

Krém elkészítése:
I. 2 doboz joghurtot kikeverünk 14 dkg porcukorral.
II. 3 dl hűtőből kivett tejszínt 2 zacskó vaníliás cukorral kemény habbá verünk robotképpel.
III. 2 doboz joghurtot 1 zacskó étkezési zselatinnal fellangyosítunk a tűzhelyen. Fontos, hogy csak langyosítunk, ne forraljuk fel!!

Az I. II. és III részt összekeverjük.

A torta Elkészítése:
A tortaforma aljára teszünk egy kis krémet és rá tesszük a babapiskótát és végül az maradék krémet. Amikor jól lehűtöttük babapiskótával körberaktam és egy selyem masnival díszítettem, tetejére cukrozott rózsát és csoki levelet tettem.

Beküldte: Gregus Ágnes

The Mountain - 3D pólók