Tojásos galuska recept

 Tojásos galuska recept

Hozzávalók:
40-50 dkg lisztből készített galuska,
4 tojás,
4 evőkanál olaj,
1 dl tejföl,
1 teáskanál só,
1 mokkáskanál törött fekete bors.

Elkészítés:

      A tojásokat a tejföllel, a sóval és a borssal habosra keverem. Az olajat felforrósítom, majd a frissen főtt, meleg vízzel leöblített és lecsöpögtetett galuskát ráteszem. Jól átforrósítom, ezután ráöntöm a tojást, és kevergetve addig pirítom, amíg a tojás megszilárdul a galuskán. Azonnal, fejes saláta kíséretében teszem az asztalra ezt a tipikusan nyári, olcsó és egyszerű ételt

Elkészítés ideje: 40 perc

vissza a főoldalra

Ha nem akarod megnézni a világ legjobb illatgyertyáit, akkor ne kattints a képre!