"Robbanó keverék" szuperszendvics recept

"Robbanó keverék" szuperszendvics recept

Hozzávalók 4 személyre:
4 db (egyenként 30 cm hosszúságú) franciakenyér,
1/4 pohár Dijoni mustár,
1 karikákra vágott vöröshagyma,
1 karikákra vágott zöldpaprika,
115 g karikákra vágott gomba,
2 evőkanál vaj,
4 db (egyenként 60 g-os) füstölt kolbász,
450 g vékony szeletekre vágott, sült rostélyos,
120 g reszelt sajt (cheddar),
120 g reszelt sajt (havarti).

Elkészítés:

A franciakenyereket kettévágjuk hosszában. Bekenjük mustárral. A vajon puhára pirítjuk a vöröshagymát, a zöldpaprikát és gombát. Rátesszük a kenyerekre. Hosszában felvágjuk a kolbászt. Gyorsan megpirítjuk a serpenyőben. Rátesszük a kenyerekre. Beborítjuk a marhahússzeletekkel és a sajtokkal. A sütőben 2 percen keresztül sütjük. Azonnal tálaljuk.

vissza a főoldalra