"Monte Christo" szendvics recept

"Monte Christo" szendvics recept

Hozzávalók 4 személyre:
8 szelet héja nélküli fehér kenyér,
225 g vékonyra szeletelt sült pulyka,
225 g vékonyra szeletelt főtt sonka,
8 szelet svájci sajt,
4 tojás,
1/4 pohár tej,
margarin.

Elkészítés:

Minden két szelet kenyér közé 1 szelet pulykát, sonkát és két szelet sajtot teszünk. Egy nagy tányérban elkeverjük a tojásokat a tejjel és megmerítjük benne a szendvicsek mindkét oldalát. Közepes tűzön, egy nagyobb ser-penyőben megolvasztjuk a margarint. A szendvicsek mindkét oldalát aranysárgára sütjük. Szükség esetén pótoljuk a margarint. Friss gyümölcssalátával, forrón tálaljuk.

vissza a főoldalra

Kiemelt partnerünk