Kacsa tarány módra recept

 Kacsa tarány módra recept

Hozzávalók:
1db kacsa,
10 dkg dió,
1 doboz kínai gomba,
1-2 alma,
darabolt ananász,
vegeta,
só,
bors,
majoránna,
rozmaring,
2-3 dl száraz fehérbor.

Elkészítés:

      A kacsát feldarabolom (a mellét is négyfelé), majd befűszerezem ízlés szerint ( só, vegeta, majoránna, rozmaring, só, bors) és állni hagyom fél napig. Tepsibe szétrakom úgy, hogy a szeletekre vágott gombát, a darabolt ananászt, a diót és a szeletelt almát összekeverve alárakom. Egy kis fűszert rakok rá, majd aláöntöm a fehérbort. Alufóliával lefedem és kb. másfél-két óráig sütőben párolom (addig, míg teljesen megpuhul). Ezután levesszük a fóliát és a sütőt legnagyobb fokozatra tesszük, ezzel pirítjuk meg a bőrét.

Elkészítés ideje: 2óra

The Mountain - 3D pólók