Recept elkészítése:
Zserbó-szelet 2. recept
Hozzávalók:
50 dkg liszt,
20 dkg vaj,
2 dkg élesztő, tejben áztatva,
3 sárga,
3 evőkanál vaníliás cukor.
Elkészítés:
Tejjel összegyúrni, három részre osztani, állni hagyni, kétszer kinyújtani. Egyik lapot megkenni baracklekvárral; 20 dkg őrölt diót, 20 dkg cukorral összekeverni, kétfelé osztani, az egyik felével meghinteni, a másik lapot reá és szintén lekvárral bekenni, és a dió másik felét rátenni. A 3-ik lapot reá, és ha kisült csokoládé gusszal bevonni.
Gusz: 2 szelet csokoládé, 10 kockacukor, 2 evőkanál víz.
Elkészítés ideje: 75perc
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges