Csokoládépuding kókuszos krémmel recept

Recept elkészítése:

Csokoládépuding kókuszos krémmel recept

Hozzávalók:
A pudinghoz:
1 zacskó csokoládéízű pudingpor,
2,5 dl tej,
2,5 dl tejszín,
3 evőkanál cukor
A mártáshoz:
1 zacskó vaníliaízű desszertkrémpor,
5 dl tej,
6 evőkanál kókuszreszelék,
2 evőkanál cukor,
esetleg mentalevél.

Elkészítés:

      A pudingport 6 evőkanál tejben csomómentesre keverjük, és hozzáadjuk a cukrot. A többi tejet a tejszínnel együtt felforraljuk, belekeverjük a pudingporos folyadékot és felfőzzük. A pudingot desszertespoharakba szétosztjuk, és hűvös helyre állítjuk. A krémhez a desszertkrémport 3 evőkanál tejben csomómentesre keverjük. és hozzáadjuk a cukrot. A maradék tejet 4 evőkanál kókuszreszelékkel együtt felfőzzük. Belekeverjük a krémporos folyadékot, állandó keverés mellett összeforraljuk, majd kihűtjük. A félretett kókuszreszelékkel és mentalevéllel díszítjük. A kókuszos vaníliakrémet külön kínáljuk hozzá.

vissza a főoldalra

Receptek kategória: