Recept elkészítése:
Ananászos-őszibarackos pudingtorta recept
Hozzávalók:
1 doboz ananászkonzerv (darabolt),
1 doboz őszibarackkonzerv (felezett),
2 tasak vaníliaízű pudingpor,
narancsos üdítőital,
tejszínhab a díszítéshez.
Elkészítés:
A konzervek levét leszűrjük, összekeverjük annyi üdítőitallal, hogy 6 dl legyen, majd felfőzzük a pudingporral. Amikor kihűlt, hozzáadjuk az ananászt, és a felkockázott barackot. A keveréket kisebb tortaformába vagy kuglófformába öntjük, és éjszakára hűtőszekrénybe tesszük. Másnap a formából óvatosan kiborítjuk, és tejszínhabbal díszítve tálaljuk.
Elkészítés ideje: 60perc
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges