Mustáros hús recept

 Mustáros hús recept

Hozzávalók:
8 szelet sertéskaraj,
1 csomag makaróni,
2 pohár tejföl,
mustár,
só,
bors,
olaj a sütéshez.

Elkészítés:

      A karajt kiverjük és sóval borssal fűszerezzük. Kevés olajon serpenyőben hirtelen megsütjük a húsokat és félre tesszük. A makarónit sós vízben megfőzzük és leszűrjük. A visszamaradt olajba két evőkanál mustárt és tejfölt teszünk és mártást készítünk belőle. A húst tepsibe tesszük és ráöntjük a mártást és a főtt makarónit. A visszamaradt tejfölbe keverünk még ízlés szerint mustárt és ezt a makaróni tetejére simítjuk. Sütőben készre sütjük. A tetejének szép pirosnak kell lennie.

Elkészítés ideje: 50perc

The Mountain - 3D pólók