Ananásszal töltött füstölthús recept

Recept elkészítése:

 Ananásszal töltött füstölthús recept

Hozzávalók:
4 szelet füstölt tarja, egyenként 100 g és 1 cm vastag,
200 g darabolt ananászkonzerv,
50 g dióbél,
1/8 l tejszín,
2 evőkanál majonéz,
1 csipet curry,
só, fehér bors,
4 salátalevél,
200 g szőlő.

Elkészítés:

      A tarját a hosszabbik oldalánál vágjuk be mélyen, hogy zsebek keletkezzenek. Szeleteljük fel úgy, hogy egy-egy oldaluk még egyben maradjon. Az ananászt jól csepegtessük le, a diót vágjuk fel apróra. A kemény habbá felvert tejszínt összekeverjük a majonézzel és a curryvel. Az ananászt és a diót is hozzáadjuk, sóval, borssal ízesítjük. A tarja zsebeit az ananászkrémmel megtöltjük, és salátalevélen tálaljuk. A húst szőlőszemekkel díszítjük.

Elkészítés ideje: 15 perc

Receptek kategória: