Talján pulykamell orosz módra recept

Talján pulykamell orosz módra recept

Hozzávalók:
Margarin 5 dkg,
vöröshagyma 10 dkg,
sárgarépa 30 dkg,
fehérrépa 30 dkg,
pulykamell 80 dkg,
Pannónia sajt 35 dkg,
oregánó,
őrölt bors, só.

Elkészítés:

2-3 evőkanál margarinon az apróra vágott vöröshagymát, a finomra darabolt zöldségekkel, fűszerekkel együtt 10 percig párolom. A pulykamell szeleteket kicsit kiverem, külön-külön olajozott alufóliára teszem. Rárakok 1-1 szelet Pannónia sajtot, erre evőkanállal ráhalmozom a ragut, és a fólia segítségével szorosan feltekerem. Oldalait felhajtom, hogy ne folyjon ki a sajt. Közepes hőmérsékletű sütőben 35-40 percig sütöm. Kiveszem a fóliából, a maradék 5 dkg sajtot ráreszelem, és a sajt olvadásáig visszateszem a sütőbe. Kukoricás rizzsel, vagy sült burgonyával tálalom, vegyes idénysalátát kínálok hozzá.

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók