Sült sajt, tojással recept

Sült sajt, tojással recept

Hozzávalók:
Zsemle 4 db,
vaj 4 dkg,
szeletelt 25 dkg,
Pannónia sajttojás 8 db,
sonka 8 dkg,
metélőhagyma 1 csomó,
só.

Elkészítés:

Egy nagyobb tűzálló tálat vajjal kikenünk, és a vékony szeletekre vágott zsemlével kibéleljük. A sajtszeleteket a zsemlekorongok tetejére helyezzük. Ráütjük a tojásokat. A fehérje részt enyhén megsózzuk, majd a sütőbe tolva addig sütjük, ameddig a tojások átsülnek. Mikor elkészült, apróra vágott sonkával és metélőhagymával meghintjük. Forrón tálaljuk. Frissen elkészített idénysalátát vagy kovászos uborkát kínálunk mellé.

vissza a főoldalra

Kiemelt partnerünk