Sajtos étvágyfalatok recept

Recept elkészítése:

Sajtos étvágyfalatok recept

Hozzávalók:
Fehérkenyér korong 24 db,
vaj 5 dkg,
natúr 5 dkg, Medve krémsajt,
gombás 5 dkg, Medve krémsajt,
Karaván sajt 8 dkg,
olívabogyó 6 db,
zöldpaprika 10 dkg,
paradicsom 10 dkg,
retek 2 db,
só.

Elkészítés:

Fehérkenyérből vagy zsúrkenyérből 24 db kisebb kerek korongot szúrunk ki. A vajat kevés sóval habosra keverjük, és minden korongot vékonyan megkenünk vele. Háromféle Medve krémsajttal: natúr, hagymás és gombás ízűekkel 6-6 db korongot megkenünk. A füstölt Karaván sajtból a kenyérnél valamivel kisebb korongokat szúrunk ki és a megmaradt 6 kenyérkére tesszük. A natúr sajtos falatkákra egy-egy db olívabogyót, a hagymás ízűekre, egy-egy vékonyra szelt zöldpaprikát, a gombásakra egy-egy paradicsomszeletet teszünk. A füstölt sajtos étvágy-falatokat egy-egy retekcikkel díszítjük. Vegyesen felrakjuk a kis falatokat egy tálra és mindegyikbe fogvájót, vagy műanyag pálcikát szúrunk.

vissza a főoldalra

Receptek kategória: