Rántott sertéskaraj olaszosan recept

Rántott sertéskaraj olaszosan recept

Hozzávalók:
Vöröshagyma 15 dkg,
olaj 3 dl,
paradicsom 40 dkg,
paradicsompüré 5 dkg,
fehérbor1 dl,
sertéskaraj 60 dkg,
liszt 10 dkg,
tojás 2 db,
zsemlemorzsa 10 dkg,
Pannónia sajt 15 dkg,
reszelt Pannónia sajt 10 dkg,
kakukkfű,
őrölt bors, só.

Elkészítés:

Az apróra vágott vöröshagymát egy kevés olajban üvegesre pirítjuk, beletesszük a negyedekre vágott paradicsomot, sóval, őrölt borssal ízesítjük és megpároljuk. Ezután hozzáadjuk a paradicsompürét, átforrósítjuk és hozzáöntjük a bort. Kakukkfűvel fűszerezzük, és fedővel letakarva 20-25 percig főzzük. Sűrű mártást kapunk. A karajszeleteket kiverjük, lisztbe, tojásba és zsemlemorzsával elkevert reszelt sajtba bundázzuk. BQ, forró olajban kisütjük. Lapos tűzálló tálba tesszük a megsütött hússzeleteket. Mindegyikre egy szelet sajtot helyezünk és meglocsoljuk a mártással. Újra sajt, majd mártás következik. Tetejét megszórjuk reszelt sajttal, és előmelegített sütőben jól átsütjük.

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók