Ananászos sajtkrémmel töltött csirkemell-tekercs recept

Recept elkészítése:

Ananászos sajtkrémmel töltött csirkemell-tekercs recept

Hozzávalók:
Natúr Medve tömlős sajt 20 dkg,
csirkemell filé 4 db,
ananászbefőtt 10 dkg,
pritamin paprika 1 db,
petrezselyem-zöld 1 cs.
liszt 10 dkg,
tojás 3 db,
zsemlemorzsa 20 dkg,
olaj,
őrölt fehér bors,
só.

Elkészítés:

A csirkemell filéket fólia alatt kiverjük, sóval, borssal ízesítjük és félretesszük. A natúr tömlős sajtot kis kockákra vágott ananásszal, paprikával és finomra vágott petrezselyem-zölddel összekeverjük. Az ananászos sajtkrémmel a csirkemell filéket megkenjük, felgöngyöljük, és hústűvel megtűzzük. Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Bő, forró olajban aranysárgára sütjük, majd a hústűket eltávolítjuk. Burgonyapürével és margarinon párolt zöldségekkel tálaljuk.

vissza a főoldalra

Receptek kategória: