Amerikai sajtos melegszendvics bacon szalonnával recept

Amerikai sajtos melegszendvics bacon szalonnával recept

Hozzávalók:
Pannónia sajt15 dkg,
tejföl1 dl,
tojássárgája1 db,
kenyér 8 szelet,
bacon szalonna 15 dkg,
olaj 3 cl,
pirospaprika,
só.

Elkészítés:

A lereszelt sajtot a tejföllel, sóval, kevés pirospaprikával egy lábasba tesszük és gyenge tűzön, folytonos keveréssel sűrű péppé főzzük. A tűzről levéve belekeverjük a tojássárgáját. A kenyérszeleteket megpirítjuk, majd az elkészített sajtkrémmel megkenjük. A hajszálvékonyra szeletelt bacon szalonnát egy kevés olajban kissé megsütjük. Mindegyik sajtos kenyérre teszünk belőle. Forró sütőbe tesszük, és 1-2 perc alatt jól átmelegítjük.

vissza a főoldalra

Kiemelt partnerünk