Recept elkészítése:
Húsos pizza 2. (marhahús) recept
Elkészítés:
A mártást a tésztára terítjük, 20 dkg marhahúst nagylyukú tárcsán átdarálunk. 5 dkg füstölt szalonnát apró kockára vágunk, és üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk az 5 dkg finomra vágott vöröshagymát, és kissé megpároljuk. A húst rádobjuk, zúzott fokhagymával, sóval, borssal, oreganóval, és bazsalikommal ízesítjük, kevés vörösborral és paradicsomlével felöntjük és meg- pároljuk. (ügyeljünk arra, hogy a párolás végére csak nagyon kevés leve maradjon!) 10 dkg reszelt parmezán sajttal megszórjuk, és sütőben pirosra sütjük.
A pizzatészta és a pizzamártás alapreceptje itt található.
Elkészítés ideje: 2óra
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges