Scsí recept

Scsí recept

Hozzávalók:
500 g marhahús,
500 g fejes káposzta vagy 250 g édes- és 250 g savanyú káposzta,
200 g vegyes zöldség,
1 hagyma,
2 evõkanál vaj,
1 evõkanál sûrített paradicsom,
1 burgonya,
só, bors, babérlevél.

Elkészítés:

      A húsból és a zöldségbõl a liter vízzel húslevest fõzünk. A karikára vágott hagymát és a finomra gyalult fejes káposztát vagy savanyú káposztát a vajban megpároljuk, hozzáadjuk a paradicsompürét, felöntjük a leszûrt húslevessel, beletesszük a babérlevelet, fûszerezzük borssal, s amikor a káposzta már majdnem puha, hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát és a marhahúst, és addig fõzzük, míg a burgonya meg nem puhult. Készülhet a scsí leveskockából is. Egyes vidékeken csak fejes káposztával, máshol csak savanyú káposztával készítik, de legízletesebb vegyesen.

Elkészítés ideje: 90perc

The Mountain - 3D pólók