Fehércsokis muffin recept

Fehércsokis muffin recept

Hozzávalók:
10 dkg vaj,
10 dkg fehércsoki,
2 tojás,
10 dkg lekvár,
2-3 evőkanál gyümölcslé,
15 dkg liszt,
10 dkg cukor,
½ csomag sütőpor,
csokireszelék (fehér) .

Elkészítés:

      Gőz fölött a vajat felolvasztjuk a csokoládéval, majd hagyjuk hűlni. A tojásaokat összekeverjük a lekvárral, a liszttel, a cukorral, a gyümölcslével és a sütőporral. Végül belekeverjük a masszába a kihűlt csokoládét, majd a csokireszeléket. Fél órára hűtőbe tesszük.
A muffinformákat kivajazzuk, a sütőt előmelegítjük 190 °C-ra. 20-25 percig sütjük.

Elkészítés ideje: 60perc

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók