After Eight muffin recept

After Eight muffin recept

Hozzávalók:
19 dkg finomliszt,
7 dkg cukor,
2 teáskanál sütőpor,
1 teáskanál szódabikarbóna,
6 db After Eight lapocska,
1 tojás,
0,7 dl olaj,
2 dl író (vagy kefír).

Elkészítés:

      A sütőt 160 °C-ra előmelegítjük. Az After Eightet feldaraboljuk. A lisztet, a sütőport és a szódabikarbónát összekeverjük. A tojást a cukorral, az olajjal és az íróval habosra keverjük, majd belekeverjük a lisztes keveréket. A formákat félig töltjük a tésztával, elosztjuk rájuk a csokit, majd befedjük 1-1 kanálnyi tésztával. Kb. 20-25 percig sütjük. A muffinokat sütés után 5 percig pihentetjük, csak ezután vesszük ki a formákból.

Elkészítés ideje: 40perc

vissza a főoldalra