files/images/nemzeti/mexiko.jpg
Hozzávalók
15 dkg chorizo karikákra vágva (lehet debreceni kolbász),
2 ek. olaj 2 ek. tej,
2 zöld chili paprika,
6 tojás,
1 piros chili paprika,
2 ek. hagyma finomra vágva,
1 ek. finomra vágott petrezselyem,
só.
Hány személyre
4
Recept elkészítése:
A paprikát egészben, egy serpenyőben tesszük, és lassú tűzön, szárazon addig pirítjuk, míg a bőre felhólyagosodik. Hagyjuk kihűlni, majd eltávolítjuk a magját, a húsát pedig csíkokra vágjuk. Visszatesszük a serpenyőbe, hozzáadjuk az olajat, a kolbászt, a hagymát, és pár percig együtt pirítjuk. A tejjel felverjük a tojásokat, és a paprikára öntjük. Lassú tűzön készre sütjük. Tálalás előtt megszórjuk a petrezselyemmel.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges