Mexikói omlett 1. recept

Mexikói omlett 1. recept
Hozzávalók 4 személyre:

2 csípős zöldpaprika,
1 hegyes, csípős pirospaprika,
2 tk. finomra vágott vöröshagyma,
2 tk. zsír,
2 ek. tej,
6 tojás,
só,
1 ek. finomra vágott petrezselyem.

Elkészítés:

Tegyük a zöldpaprikát egészben serpenyőbe, lassú tűzön pirítsuk zsír nélkül. Ha a bőre mindenütt felhólyagzott, vegyük le a tűzről és vegyük ki a csutkáját. Szedjük szét darabokra a paprikát. Tegyük vissza a serpenyőbe, adjuk hozzá a zsírt, hagymát és pirítsuk pár percig. Adjuk hozzá, a tejjel felveret tojást, és a sót. Lassú tűzön süssük tovább. Ha a teteje nem sülne meg eléggé, tegyük pár percre grillbe. Tálalás előtt szórjuk be petrezselyemmel.