Garnélarák Acapulco módra recept

Garnélarák Acapulco módra recept
Hozzávalók 4 személyre:

4 szelet kenyér,
a héja nélkül,
6 ek. vaj,
17 dkg megfőzött és meghámozott garnélarák,
1/2 kiskanál chilipaprika-por,
1/4 kiskanál paprika,
1/4 kiskanál kömény só,
bors

A díszítéshez:
vízitorma.

Elkészítés:

A kenyérszeleteket félbevágjuk, és mind a két oldalukat megkenjük 2 ek. vajjal. Sütőlapra helyezzük őket, és 180 Celsius-fokra előmelegített sütőben 10-15 percig sütjük, amíg aranybarna színű nem lesz. Melegen tartjuk. A maradék vajat egy kis lábosban megolvasztjuk, beletesszük a garnélákat, a fűszereket és az ízesítőket, majd alaposan megkeverjük. Teljesen átforrósítjuk, és a kenyérszeletek tetejére kanalazzuk. Vizitormával díszítjük, és melegen tálaljuk.

Kiemelt partnerünk