Paprikás krumpli meleg szendvicsre recept

Paprikás krumpli meleg szendvicsre recept

Hozzávalók:
1 adag (1 mélytányér) maradék paprikás krumpli, kolbásszal vagy anélkül,
10 dkg reszelt sajt,
1 közepes nagyságú ecetes (csemege) uborka,
vékonyra szeletelt szendvicskenyerek.

Elkészítés:

A paprikás krumplit levéből leszűröm, és az uborkával együtt ledarálom (vagy a krumplit villával összetöröm, és az uborkát lereszelem), majd annyi levet keverek hozzá, hogy könnyen kenhető massza legyen belőle. Hozzáteszem a reszelt sajtot, és az előzőleg mindkét oldalán megpirított szendvicskenyereket megkenem a krémmel. Sütőben vagy grillsütőben szép világosra sütöm a tetejét, de ügyelek arra, hogy ne barnuljon meg.

Elkészítési ideje: kb. 15 perc.

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók