Kolbászos krumpli-pástétom meleg szendvicsre recept

Kolbászos krumpli-pástétom meleg szendvicsre recept

Hozzávalók:
1 nagy, héjában főtt burgonya,
10 dkg lángolt kolbász,
10 dkg reszelt füstölt sajt,
1 közepes nagyságú vöröshagyma,
kevés só,
1 mokkáskanál törött fekete bors,
2 dl tejföl,
vékonyra szeletelt szendvics-kenyerek.

Elkészítés:

A meghámozott, főtt burgonyát, a megtisztított vöröshagymát és a bőrétől megfosztott kolbászt húsdarálón ledarálom, majd összekeverem a törött borssal, kevés sóval, a reszelt sajttal és a tejföllel. Addig keverem, amíg egynemű massza lesz belőle. Mindkét oldalán előre megpirított kenyérszeletekre kenem a krémet, és grillsütőben, vagy előmelegített forró sütőben világosra pirítom a tetejét.

Elkészítési ideje: kb. 20 perc.

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók