Halas burgonyapástétom paprikában recept

Halas burgonyapástétom paprikában recept

Hozzávalók:
1 doboz bármilyen fajta paradicsomos halkonzerv,
1 nagy, héjában főtt burgonya,
fél citrom leve és reszelt héja,
1 mokkáskanál törött fekete bors,
3 gerezd fokhagyma,
6-8 db húsos zöldpaprika.

Elkészítés:

A főtt burgonyát meghámozom, lereszelem és hozzáteszem a dobozából kibontott halat, az összes olajával együtt. Citromlével, citromhéjjal, zúzott fokhagymával, törött borssal ízesítem, majd az egészet addig keverem, amíg egynemű massza nem lesz belőle. Megmosott, kierezett, és kicsumázott, zöld paprikába töltöm, ezután a paprikákat egyenként folpack fóliába csomagolom, és a hűtőszekrényben jól lehűtöm. Tálalás előtt a paprikákat ujjnyi vastagra felszeletelem, és lapos tálra teszem. Tetszés szerint díszíthető salátalevéllel, apróra vágott petrezselyemmel. Pirított péksütemény illik hozzá.

Elkészítési ideje: kb. 25 perc.

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók