Recept elkészítése:
Burgonyás pecsenyekrém recept
Hozzávalók:
bármilyen maradék sült vagy főtt hús (csont nélkül) 10 dkg-nyi,
3-4 evőkanál pecsenyezsír,
1 nagy, héjában főtt burgonya (maradék is lehet),
1 evőkanál paradicsomlé,
1 teáskanál mustár,
1 teáskanál finomra vágott zöldhagymaszár (vagy snidling),
ízlés szerint só,
1 késhegynyi törött fekete bors,
1 gerezd fokhagyma.
Elkészítés:
A meghámozott burgonyát és a darabokra vágott húst ledarálom, majd hozzáadom a pecsenyezsírt, a zúzott fokhagymát, a paradicsomlevet, a mustárt és az összes fűszert. Habosra keverem, és jól lehűtve teszem az asztalra.
Elkészítési ideje: kb. 20 perc.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges