Burgonyakrém recept

Burgonyakrém recept

Hozzávalók:
1 nagy, héjában főtt burgonya (maradék is lehet),
1 evőkanál sűrű majonéz,
10 dkg vaj (vagy margarin),
1 teáskanál mustár,
1 teáskanál reszelt vöröshagyma,
ízlés szerint só,
1 mokkáskanál törött fekete bors,
1 közepes nagyságú ecetes (csemege) uborka.

Elkészítés:

A meghámozott burgonyát lereszelem. A vajat habosra keverem a mustárral, a reszelt hagymával, a majonézzel, a sóval és a borssal, majd hozzáadom a reszelt burgonyát és az almareszelő durva fokán lereszelt uborkát. Az egészet együtt keverem még néhány percig, amíg habos, könnyű massza nem lesz belőle. Pirított péksüteményre vagy barnakenyér-szeletekre kenve tálalom.

Elkészítési ideje: kb. 15 perc.

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók