Burgonyakrém meleg szendvicsre recept

Burgonyakrém meleg szendvicsre recept

Hozzávalók:
1 nagy, héjában főtt burgonya (maradék is lehet),
5 dkg vaj (vagy margarin),
1 evőkanál reszelt vöröshagyma,
5 dkg reszelt füstölt sajt,
1 púpozott mokkáskanál só,
1 mokkáskanál törött bors,
szendvicskenyér tetszés szerinti mennyiségben.

Elkészítés:

A főtt burgonyát meghámozom, lereszelem, majd összekeverem a vajjal, a reszelt hagymával és a füstölt sajttal. Sóval, borssal fűszerezem. Ezt a krémet mindkét oldalán előre megpirított vékony kenyér-szeletkékre kenem és a grillsütőben, vagy az előmelegített forró sütőben addig pirítom, amíg színesedni nem kezd a teteje. Vigyázat! Nem szabad barnára pirítani, mert a sajt megkeseredhet.

Elkészítési ideje: kb. 15 perc.

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók