Paprikás majonézmártás

Paprikás majonézmártás
Hozzávalók:

1 nagy tubus Univer vagy 8 evőkanál magunk készítette majonéz,
1 dl tejföl,
1/2 citrom,
1 késhegynyi őrölt bors,
1 evőkanál pritamin,
1/2 zöldpaprika,
1/2 piros zöldpaprika,
1/4 csomó petrezselyemzöld,
5-6 csepp folyékony édesítőszer,
só.

Elkészítés:

A majonézt tejföllel hígítom, átszűrt citromlével, borssal, pritaminnal, apróra vágott piros és zöld színű zöldpaprikával, valamint petrezselyemzölddel ízesítem. ízlés szerint néhány csepp édesítőszert is teszek bele. A jól lehűtött mártást bundázott húsokhoz, halakhoz vagy bő zsírban kisütött gombafejekhez kínálom.

Elkészítési idő: 15 perc

The Mountain - 3D pólók