Kapros vaj, Fokhagymás vaj

Kapros vaj, Fokhagymás vaj
Hozzávalók:

Kapros vaj:
25 dkg vajkrém,
1/2 csomó kapor,
2 késhegynyi póréhagymás só.

Fokhagymás vaj:
25 dkg vajkrém,
4 gerezd fokhagyma,
2 szál petrezselyemzöld,
1 késhegynyi fokhagymás só.

Elkészítés:

Kapros vaj:
A vajkrémet finomra összevágott kaporral és póréhagymás sóval fűszerezem, majd jól összekeverem. Visszatöltöm a műanyag dobozba, és a hűtőszekrényben kifagyasztom.

Fokhagymás vaj:
A vajkrémbe belekeverem a megtisztított, finomra összevágott fokhagymát, a petrezselyemzöldet, valamint a fokhagymás sót, és jól összedolgozom. Visszatöltöm a műanyag dobozba, és a hűtőszekrényben kifagyasztom. Roston sült húsok tetejére teszek belőle egy keveset; pirítós, esetleg friss fehér kenyérre kenve is fogyasztható.

Elkészítési idő: 30 perc

The Mountain - 3D pólók