ízes paradicsommártás

ízes paradicsommártás
Hozzávalók:

3 dl paradicsompüré,
1 teáskanál fűszerecet,
1 kis fej hagyma,
1 teáskanálnyi bazsalikom,
2 szerecsendió-virág,
8-10 szem feketebors,
6-8 szem szegfűbors,
2 csipetnyi rozmaring,
1 zellerlevél,
1 szárított paprika,
só,
20 csepp folyékony édesítőszer.

Elkészítés:

A paradicsompürét másfél deciliter vízzel felhígítom, beleteszem a fűszereket, és legalább fél óráig kis lángon forralom. Átszűröm. Ha szükséges, sóval és édesítőszerrel édesítem. Lezárható üvegbe töltöm, és hűtőszekrénybe teszem, ahol egy hétig tárolható. Tésztákhoz, roston sült halakhoz és húsokhoz kiváló.

Elkészítési idő: 45 perc

The Mountain - 3D pólók