Almapüré, Tormás alma

Almapüré, Tormás alma
Hozzávalók:

Almapüré:
3 alma,
1 darabka fahéj,
4-5 szegfűszeg,
1/2 citrom,
1 evőkanál cukor.

Tormás alma:
3 evőkanál majonéz,
6 dkg torma,
4 dkg dióbél.

Elkészítés:

Almapüré: A meghámozott almát felszeletelem, és rövid lében a fűszerekkel együtt felteszem főni. Kb. 10-15 perc főzés után leszűröm. A megfőtt almát áttöröm és lehűtöm. Tormás alma: A kész almapüréhez hozzákeverem a majonézt, a lereszelt, leforrázott, kicsavart tormát és a durvára összevágott dióbelet. Jól lehűtve szárnyasok, egészben sült vadpecsenyék mellé kínálom.

Elkészítési idő: 30 perc

The Mountain - 3D pólók