Recept elkészítése:
Párizsi sajtmártás recept
Hozzávalók:
3 dkg krémsajt,
4 dkg tehéntúró,
1 csomó petrezselyem,
1 gerezd fokhagyma,
1 dl tej,
őrölt fahéj,
őrölt paprika,
szerecsendió,
só, bors,
curry.
Elkészítés:
Végy 3 dkg krémsajtot, 4 dkg tehéntúrót, 1 csomó petrezselymet, 1 gerezd fokhagymát, 1 dl tejet, szerecsendiót, őrölt fahéjat, pirospaprikát, curryt, borsot, sót. Az áttört tehéntúrót a krémsajttal, a zúzott fokhagymával és az apróra vágott petrezselyemmel keverd simára . Majd apránként adj hozzá annyi tejet, hogy egy közepesen sűrű krémet kapj. A felsorolt fűszerekből apránként adagolva - és sűrűn kóstolva - keresd meg a neked
szimpatikus ízt.
Elkészítés ideje: 15perc
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges