Májgombóc az orjalevesbe recept

Májgombóc az orjalevesbe recept

Hozzávalók:
30 dkg sertésmáj,
3 tojás,
5 dkg zsír,
1 vörös-hagyma,
petrezselyemzöld,
só,
törött bors,
zsemlemorzsa.

Elkészítés:

      A sertésmájat megdaráljuk, utána szitán áttörjük. Egy tálban habosra keverjük a tojásokat, és beletesszük a májat. A zsírban megpirítjuk a vöröshagymát, és teszünk bele egy kávéskanálnyi petrezselyemzöldet, sót és törött borsot ízlés szerint. Jól összekeverjük a májjal, és annyi zsemlemorzsát teszünk bele, hogy a massza jól összeálljon. Gombócnak vagy galuskának kiszaggatva a felforrt levesben kifőzzük.

Elkészítés ideje: 20perc

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók