Újévi toros leves

Újévi toros leves
Hozzávalók:

1,5 kg velős csont (msrhacsont),
40 dkg sertéstarja,
25 dkg vegyes zöldség,
5 dkg zellergumó,
5 dkg karalábé,
5 dkg kelkáposzta,
1 kis fej hagyma,
1/2 gerezd fokhagyma,
1 paradicsom,
1 zöldpaprika,
1 késhegynyi bors, só,
5 dkg vese,
10 dkg velő,
10 dkg lúdgégetészta.

Elkészítés:

A velős csontot és a felszeletelt sertéstarját kb. 2,5 1 vízben felteszem főni. Amikor felforrt, gondosan leszedem a habját. Beleteszem a lébe a megtisztított zöldségeket, a paprikát, a paradicsomot, a hagymát, a fokhagymát, a sót és a borsot. Amikor a kis lángon tartott leves elkezd gyöngyözve forrni, beleteszem a gondosan megtisztított vesét és velőt. Kb. 1,5-2 órás főzés után leszűröm. Közben kevés levesben kifőzöm a lúdgége-tésztát. A felszeletelt zöldséget, a vesét, a velőt, a tarjaszeleteket és a lúdgégetésztát tálaláskor teszem a levesbe.

Elkészítés ideje: 90perc

The Mountain - 3D pólók