Toros leves Erzsike módra

Toros leves Erzsike módra
Hozzávalók 4 személyre:

15 dkg sertéstüdő,
15 dkg sertésszív,
15 dkg sertésmáj,
1 sárgarépa,
1 petrezselyemgyökér,
1 kis fej vöröshagyma,
1 evőkanál zsír,
1 evőkanál liszt,
1/2 babérlevél,
só, citromlé, cukor.

Elkészítés:

A megtisztított belsőségeket (a máj kivételével) félig megfőzöm, leszűröm és kockákra vágom. A megtisztított zöldségeket, a kockákra vágott májat, a finomra vágott vöröshagymát és a felkockázott húsokat a felforrósított zsíron megpirítom, meghintem liszttel, majd ráöntöm a belsőség főzőlevét és még annyi vizet, hogy összesen másfél liter legyen. Beleteszem a babérlevelet, megsózom és puhára főzöm. Citromlével és csipetnyi cukorral ízesítve tálalom.

Elkészítés ideje: 90perc

The Mountain - 3D pólók