files/images/leves-receptek-kepekkel/1-23.jpg
Hozzávalók
50 dkg bárányaprólék,
2 evőkanál olaj,
1 nagy fej vöröshagyma,
1 teáskanál pirospaprika,
só,
3 gerezd fokhagyma,
2 dl tejföl,
1 csapott evőkanál liszt,
1 púpozott teáskanál friss, vágott kapor.
Recept elkészítése:
A megmosott bárányaprólékot kis kockákra vágom. Forró olajon megfonnyasztom a nagyon finomra vágott vöröshagymát, majd elkeverem benne a pirospaprikát. Ráöntök két evőkanál vizet, és az aprólékot megpörkölöm rajta. Megsózom, felöntöm egy liter vízzel, beleteszem a szétzúzott fokhagymát, és a húst puhára főzöm.
Tejfölös liszttel besűrítem, felforralom, és kaporral meghintve tálalom.
Elkészítés ideje: 90 perc
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges