Sajtos burgonyasaláta recept

Sajtos burgonyasaláta recept

Hozzávalók:
50 dkg héjában főtt újburgonya,
20 dkg reszelt trappista sajt,
4 dl kefir (vagy joghurt, esetleg házi aludttej),
2 db aromás, savanykás alma,
1 csokor kapor,
1 mokkáskanál törött fehér bors,
1 púpozott teáskanál só.

Elkészítés:

      A mártáshoz a kefirt simára keverem a sóval, a borssal és a megmosott, lecsöpögtetett, finomra metélt kaporral. Belekeverem a reszelt sajtot, majd hozzáadom a megmosott, héjas, kicsumázott és kis kockákra vágott almát, meg a hámozott, ugyancsak felkockázott főtt burgonyát. Az egészet jól átkeverem, majd lefedve teszem be a hűtőszekrénybe néhány órára, hogy az ízei jól összeérjenek. Pirított kenyér szeletkékkel tálalom.

Elkészítési ideje: kb. 60 perc.

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók