Kapros túrós csusza recept

 Kapros túrós csusza recept

Hozzávalók:
300 g csuszatészta,
50 g bacon szalonna,
250 g túró,
2 dl tejfel,
½ csomag friss kapor.

Elkészítés:

      A rusztikus féltenyérnyi házi csuszatésztát bő, sós forró vízben kifőzzük. Forró vízzel leöblítjük -azért, hogy a tésztát ne hűtsük le-, és kevés szalonnazsírban átforgatjuk. Ha szükséges picit megsózzuk. A tésztának tűzforrónak kell lennie! Így tálaljuk. A tésztára rátörjük a leveles zsíros túrót, tejfellel gazdagon meglocsoljuk, majd finomra vágott friss kaporral és csusza tepertővel megszórjuk A csuszatepertő nem más, mint apró kockára vágott húsos bacon szalonna megpirítva. Ezzel koronázzuk meg a tésztát.

 

The Mountain - 3D pólók