Fûszeres sertéshús recept
Hozzávalók:
1,5 kg sovány sertéshús
4 gomba
6 gesztenye
2 újhagyma
1 tojás
6 dkg kukoricaliszt
1 evõkanál földimogyoró-olaj
1 evõkanál szójamártás
2 evõkanál hoi-sin mártás
Fél kávéskanál chilipaprika
3 dkg cérnametélt
Olaj a sütéshez.
Elkészítés:
Szeleteljük fel a húst és a gombát vékony szeletekre. Verjük fel a tojást, és keverjük el a lisztben. Forgassuk bele a húst. Ezután süssük ki olajban a húst. Forrósítsuk meg a mogyoróolajat. Tegyük bele a gombát, a gesztenyét, az apróra végott újhagymát, a szójamártást, a chilipaprikát és a sült húst. Öt percig pároljuk kevergetve. Forró olajban süssük ki a tésztát (körülbelül 15 másodpercig). Elõmelegített tányéron tálaljuk.
Elkészítés ideje: 35perc
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges