files/images/karfiol/karfiol.jpg
Hozzávalók
1 db nyúl,
15 dkg füstölt szalonna,
15 dkg zöldborsó,
15 dkg sárgarépa,
15 dkg kukorica,
15 dkg karfiol,
2 evőkanál olaj,
fél citrom leve,
mustár,
só,
bors.
Recept elkészítése:
A nyúl két hátsó combját és a gerincét alaposan megtisztítjuk, megmossuk. Megtűzdeljük szalonnával, mustárral bekenjük, és alaposan megfűszerezzük. Egy tálba tesszük, olajat öntünk rá és lefedve 20 percig 500 W-on sütjük. A zöldséget alaposan megtisztítjuk, megmossuk, és apróra vágjuk, majd megfűszerezzük. A sütőből kivett edénybe a nyúlhús köré halmozzuk, egy fél citrom levét rácsavarjuk a zöldségre és 8 percig 500 W-on összesütjük.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges