files/images/karfiol/karfiol.jpg
Hozzávalók
1 kis fej karfiol,
fél kg burgonya,
3 dl paradicsomlé,
2 db sárgarépa,
1 db paprika,
fél csokor zellerzöldje,
2 evőkanál liszt,
1 teáskanál só,
1 evőkanál olaj,
vegeta.
Recept elkészítése:
A karfiolt rózsáira szedjük, a burgonyát meghámozzuk, és kisebb kockákra vágjuk. A sárgarépát megtisztítjuk és felszeleteljük. Az olajon megsütjük a burgonyát, hozzáadjuk a karfiolt, az apróra vágott zellerzöldjét, a vékony csíkokra aprított paprikát, és fedő nélkül megpároljuk. Megszórjuk a liszttel és felöntjük a paradicsomlével. Ízesítjük, és puhára főzzük.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges